Schermafbeelding 2021-12-12 om 17.12.04.png
Maartje Verberk & Els Wolters

'Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent'.

Els Wolters

Slowrun... zoveel meer dan alleen Slow & Run.
Bewustzijn, in contact en verbinding met je lichaam, geest en zijn. Ademhaling, ontspanning, je sterker voelen en meer in balans.

Alle lichtjes gingen aan van binnen toen Slowrun op mijn pad kwam!
Op zoek naar meer zingeving, viel alles samen. 

Niks kantoor maar buiten. De natuur in, voelen, de seizoenen meemaken, op momenten die je voorheen niet was gegaan. Voelen dat je weerstand opbouwt, het niet meer koud hebt of krijgt, zelfs niet in de winter. Wauw! 

In de afgelopen 2 jaar is er zoveel moois gebeurd en in samenwerking met Verona is Slowrun in Breda een begrip geworden met -en voor vele Slowrunsters.
We zijn elkaars stok achter de deur en zonder al die prachtige vrouwen in verbinding, zou dit niet bestaan. Veel gelachen, geleerd en samen ontwikkelt; ' Lekker leren'!

Bijna 60 Slowruncoaches die nu met bezieling en aandacht de Slowrun in Nederland uitdragen. Ook daar hebben we de afgelopen periode met liefde en plezier in mogen ontwikkelen en groeien. Een team om trots op te zijn! We doen het samen, in verbinding.

De opleidingsweekenden bijna jaar rond zijn bijzondere dagen waarin we je in alle facetten kennis laten maken met wat Slowrun is en hoe jij dit uit kunt dragen als coach in jouw regio. 

Maartje en ik hebben de BINGO kaart uitgevonden. Twee zielen, 1 gedachte en dat is een prachtig team in samenwerking! Complementaire, positief en met gezonde energie en dosis humor! 'Never behave'! 

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en wil je meer weten over de Slowrun en het opleidingsweekend, neem dan gerust contact op. Jouw tijd, jouw tempo, je bent precies waar je moet zijn.

IMG_9326 2_edited.jpg

Maartje Verberk

Als kind rende ik al door het Mastbos in Breda. Ik kon dan mijn hoofd heerlijk leegmaken. Dat was wat ik nodig had, mijn hoofd leegmaken en verstand op 0.
Ook mezelf sterk maken, fysiek en mentaal, het voelde veel beter en daarnaast vooral; Lekker buiten spelen!

Als kind had ik een droom. 

Ik droomde ervan om buiten te wonen.
En enkel naar binnen te gaan als dat nodig was.
Mijn leven zou zich onderweg ontvouwen
En mijn eindbestemming is een nieuw begin...

Na een operatie aan beide voeten (hallux valgus) kwam ik terecht bij Els en Verona van Slowrun. Ik wilde revalideren, rustig lopen en vooral ook niet meer alleen lopen.
Het was liefde op het eerste gezicht!!!

En zo kwam het dat ik al heel snel Slowruncoach werd en  lekker in het Mastbos en het Markdal loop met andere vrouwen. A dream come true voor mij! 

We lopen allemaal ons pad en de Slowrun vervult precies wat past en brengt in wat je nodig hebt om je goed te voelen.

Met veel plezier, aandacht en liefde werken Els en ik nu samen en dragen we Slowrun graag uit aan coaches in opleiding en hier in het bos. Met bijna 140 slowrunsters in Breda, is geen elke dag hetzelfde en zoveel in verbinding.

Je zult nooit spijt hebben dat je bent gegaan, wel dat je niet volgde wat jouw hart je influisterde...

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Verona de Waal

Ik ben Verona de Waal en ik ben een vrouw met een missie. 

Mijn missie is om vrouwen zichzelf ( weer) te leren voelen door te gaan bewegen met respect voor ieders grenzen. 
Vanuit zachtheid, puur en simpel. Doe jij mee?

Verona heeft in de afgelopen jaren met dit gedachtengoed en deze missie iets prachtigs neer gezet. We hebben met veel plezier samen gewerkt, geleerd en ontwikkelt.

Voor haar was het medio februari'22 tijd om uit te vliegen, op naar nieuw avontuur, een volgend pad. 

Een nieuwe horizon en wel in Costa Rica.  Organisch in samenwerking, ontwikkeling en overdracht, dragen Maartje en Els samen met alle Slowruncoaches deze missie verder uit. Namaste.
 

PHOTO-2021-10-24-22-01-44_edited.jpg
2021 Rob Sportfotografie_ROB_0188_edited.jpg