De SlowRun Coaches

Hun verhalen.

2020-09-19 15.35.46.jpg

Reina Poortinga

SlowRun coach Zuid-Oost Groningen

In het Noorden is de Slowrun doorgebroken: na het opleidingweekend bij Verona mag ik mijzelf hier in de gemeenten Stadskanaal, Westerwolde en Oldambt slowrun coach, oftewel loopjuf noemen.  De opleiding geeft een duidelijke basis om zelf je eigen cursussen te kunnen geven. Heldere theorie en lekker veel praktijk. Daarbij is het onderlinge contact tussen alle andere slowruncoaches heerlijk inspirerend. Zo maken we voor alle vrouwen een vrolijke en fitte levensstijl mogelijk!

Marlene Rijneveld

Vinkeveen

Net als de SlowRun 10 weekse cursus zelf is de opleiding alleen maar genieten. Het mooie is dat je van Verona leert hoe je anderen kunt helpen om uit hun hoofd te gaan naar hun hart en dat bewegen plezier en ontspanning moet zijn.

Verona deelt haar aanstekelijke passie met je, om zelf aan de gang te kunnen als coach.

 

Elke week word ik weer blij verrast met de reacties van mijn slowrundames, ze genieten volle teugen en hebben de hele dag energie. En daar krijg ik nou weer positieve energie van. Zij komen en ik ben er, en dat is voor iedereen een motiverende positieve stok achter de deur.

WhatsApp Image 2021-02-28 at 13.33.52.jp
2020-09-20 09.47.45.jpg

Suzanne Liem

IJsselstein

Tijdens de cursus leer je vooral dicht bij jezelf te blijven, jouw authenticiteit draagt namelijk voor een groot deel bij aan de SlowRun-beleving. Uiteindelijk blijken alle SlowRunners veel gemeen te hebben: we houden van de natuur, we geloven in onze eigen kracht en we gunnen anderen om dit samen met ons te ervaren.                                   Ik ga binnenkort verhuizen naar een andere regio en daarom geef ik nu nog geen nieuwe cursus, de beperking van de maximale groepsgrootte weerhoudt me er ook van. Momenteel loop ik dagelijks met een klein groepje, omdat het zo fijn is om te doen. Ik hoop straks, als ik in Zwijndrecht woon, nieuwe cursisten aan te trekken en samen de nieuwe omgeving te ontdekken!

Els Wolters

Breda

Precies wat ik zocht, precies wat ik nodig heb, alle lichtjes van binnen gingen aan toen Slowrun en Verona op m'n pad kwamen. 

 

De cursus is leerzaam, interessant en ook speciaal. Mede cursisten klikken snel omdat slowrun bindt en verbindt. De sfeer, de locatie, de info, de oefeningen, samen (buiten) zijn. Alle ingrediënten die je mee kunt nemen in slowrun maar ook voor jezelf. Ieder z'n eigen pad en ik geniet van Slowrun elk moment! 

 

Het heeft veel gebracht en de samenwerking met Verona is heel fijn, open, eerlijk en warm. Een hele bijzondere vrouw en mooi mens! 

 

Nu een jaar verder geef ik ondanks deze tijd in kleine groepjes de cursus. Het brengt veel op alle gebieden. De natuur is prachtig, de deelneemsters heel leuk en het samenzijn bijzonder! Geen moment spijt van en ik geniet, elk moment! 

PHOTO-2021-02-28-14-19-41.jpg
IMG_0513.HEIC

Milinda Bentsink

Winterswijk

In de zomer van 2020 had ik de luxe om de opleiding privé te volgen bij Verona.

 

Het voelde bijna als thuis komen. Zoveel dingen gemeenschappelijk en dat alles in 1 is Slowrun.

 

In mijn eigen lessen staat plezier en genieten voorop.

Naast het hardlopen en/of powerwalken, komen diverse dingen aan bod zoals spierversterkende oefeningen, bodyscan of meditatie,  ademhalingsoefeningen of Mindfulnes oefeningen.

 

Geen les is het zelfde.

Karin van Sas

Teteringen

Recensie opleiding: Verona is een bevlogen en enthousiaste leermeester. De cursus wordt gegeven met het hoofd maar ook met het hart. Fijn om meteen in de praktijk te brengen wat we net geleerd hebben. Het is ook leren met en zeker ook van elkaar. Super inspirerend.

PHOTO-2021-02-28-14-28-32.jpg
PHOTO-2020-09-05-09-24-27.jpg

Judith Venema Roelofs

Zutphen

De 2-daagse opleiding was een eye-opener voor mij. Erg leerzaam, maar bovenal gezellig. Direct aansluitend in Zutphen gestart met slowrun. Het loopt (letterlijk) super goed. Het geeft mij ontzettend veel voldoening en energie om al die dames te zien genieten van het bewegen. De cursussen en de personal trainingen geven maakt van mij een blije slowrun coach!

Annemiek van Zoomeren

Alphen aan de Rijn

Na de het opleidingsweekend voelde ik me als herboren. Wat heerlijk om dit buiten, met een fijne, warme groep vrouwen te mogen doen. Ik kan met zekerheid zeggen: slorunnen is mijn nieuwe way of life en wat ben ik blij dat ik mijn kennis nu ook met anderen kan delen!

IMG_8964.jpg
WhatsApp Image 2021-02-28 at 15.17.06.jp

Riana Kromschee

Scheveningen

Ik ben zo ontzettend trots dat ik SlowRun in Scheveningen mag gaan introduceren. En wat een super lieve mooie reacties heb ik al gehad.

De drive om te beginnen is zo groot omdat ik merk dat er veel mensen geïnteresseerd en mee willen doen met SlowRun Scheveningen. Dat gevoel is fantastisch. 

Nu al zoveel verbinding ... en ben nog

maar net begonnen .