top of page
Slowrun Nederland 18-6-2023-68.jpg

MEET THE CREW

Ramonda Visser SlowRun

HET
TEAM

Wij zijn Ramonda en Maartje en we zijn gek op slowrunnen! Hardlopen begon bij ons ooit als moeten, maar werd al snel willen. En inmiddels kunnen we zelfs helemaal niet meer zonder. Sterker nog, we hebben er onze job van gemaakt en delen onze passie nu met zoveel mogelijk anderen.  Dat wil jij toch ook?

Logo SlowRun
Maartje Verberk SlowRun

SlowRun Veluwe

Ramonda Visser

RAMONDA VISSER

Van buiten zijn en hardlopen word ik gewoon heel blij. Al jaren zie je mij rondrennen in Harderwijk en omgeving. Hardlopen is de rode draad in mijn leven. Onderweg zijn, hoofd leegmaken en ontspannen is gewoon heerlijk. Dus ook op vakanties gaan de loopschoentjes mee. Toen SlowRun op mijn pad kwam, hoefde ik niet lang na te denken… wat een geweldig gedachtegoed! Het geeft zo veel voldoening om mijn plezier in (hard)lopen over te dragen op anderen en de verbinding te ervaren tussen al die mooie mensen. Dat voelt magisch. Samen met Maartje en de andere coaches stimuleer ik het buiten bewegen. Heel Nederland en België aan het slowrunnen krijgen, dat is mijn droom!

MAARTJE VERBERK

Het hardlopen heb ik herontdekt in een vrij heftige periode van mijn leven. Ik stond er ineens alleen voor met 3 kinderen in de luiers. Ik ben toen gaan hardlopen om mijn hoofd leeg te maken, sterker te worden, te ontladen en te ontspannen. En dat hielp! Van het een kwam het ander. Ik ben verschillende opleidingen gaan doen: lifestyle- en voedingscoach, hypnotherapie, ademcoach, mindfulness, yoga en krachtencoach. Ook volg ik een training in het taoïsme. Al deze opleidingen hebben als doel om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Mijn motto is simpel, maar in de dagelijkse drukte toch vaak moeilijk: Kom uit je hoofd en in je lijf. Liefst in de natuur.

Meld je aan voor onze mailinglijst

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page