top of page

Enkele SlowRunCoaches aan het woord

Suzanne Liem

Suzanne Liem
SlowRun Zwijndrecht

Slowrun…ik heb de opleiding gevolgd in 2020 en kan het iedereen aanraden. Het is zoveel meer dan lopen! Het is goed voor lichaam en geest, elk seizoen is genieten. Je leert over voeding, core-stability en vooral om te ontspannen. Heerlijk om met een groep vrouwen naar buiten te gaan én naar binnen. Slowrun doe je met je hart en met een lach!

Marie Jose Keur Slowrun Hoofddorp

Marie-José Keur
SlowRun Hoofddorp

Tijdens de opleiding ben ik nog enthousiaster geworden over slowrunnen. Wat een fijne en veilige sfeer in de groep en wat een lekkere energie. In het weekend krijg je alles aangereikt om er, als je wil, meteen mee aan de slag te gaan. Ik kwam enorm positief thuis! Ook na het weekend zijn Maartje en Ramonda nog bereikbaar voor alle vragen. Ik kijk uit naar mijn toekomst waar slowrun hopelijk een belangrijke rol zal spelen! Ik ga ervoor!

Judith van Leeuwen

Judith van Leeuwen
SlowRun Oosterhout

Ik ben heel blij dat ik Slowrun tegenkwam en wist al snel dat ik dit ook wilde gaan doen. Vrouwen in beweging brengen, helpen bewust te worden van wat er in je lichaam te voelen valt. Je geest leren kennen. En dat allemaal door het lopen, met elkaar. Buiten zijn, in beweging, dat is nu mijn werk omgeving!
Slowrun is een prachtig concept en een hele fijne club mensen bij elkaar.

Riana Kromschee

Riana Kromschee
SlowRun Scheveningen

Slowrun Nederland 🇳🇱 is een fantastische organisatie. een liefdevol nest waar je alles leert over slowrun en wat daar allemaal bij komt kijken . adem - voeding - psyche- alles werkt samen tot een fantastische nieuwe leefstijl. Om dit over te brengen krijg je daar de skills voor in je opleiding goed uitgelegd. slowrun nederland heeft echt het verschil gemaakt voor mijn slowrun scheveningen
chapeau ❤️

Yvonne Kellerhuis

Yvonne Kellerhuis
SlowRun Breda

Als slowrun coach heb je het mooiste kantoor dat er is: De Nederlandse natuur. Je helpt vrouwen weer in beweging komen. En ervaart wat een dankbare taak het is om groepen te begeleiden. Je bent eigen baas maar krijgt super begeleiding.

Carlijn Straathof

Carlijn Straathof
SlowRun Leiden

De Slowruncoach opleiding van Slowrun Nederland heeft mijn leven nog meer veranderd. Hoe mooi en geweldig is dit prachtige concept. En hoeveel vrouwen kan je hier nog gelukkiger mee maken en samen inspireren. Slowrun Nederland doet het allemaal zo goed echt iets om trots op te zijn. We hebben samen een missie en dat is toch heel mooi.

Veerle Gabriels

Veerle Gabriels
SlowRun Mechelen

Wat een heerlijke ontdekking is Slowrun! Het opleidingsweekend, de opvolging, de juffendagen, de communicatie: het zit allemaal supergoed. Heel blij dat ik het Slowrunconcept mee over de grens mocht nemen om in België te introduceren!

Joyce Pol

Joyce Pol
SlowRun Enschede

Op 1&2 april werd ik door Maartje en Ramonda opgeleid tot Slowrun Coach. Het werd een super leuk weekend waarin op praktische, enthousiaste en energieke wijze de filosofie van het slowrunnen werd overgebracht. Waanzinnig tof om nu zelf als Slowrun Coach aan de slag te kunnen en onderdeel te zijn van de totale groep van Slowrun coaches in Nederl en België.

Enkele SlowRunCoaches aan het woord

Tamar Spierings
Your inner Journey

Echt twee super leuke cursus dagen gehad met Maartje en Ramonda. Je krijgt er energie van! Ze staan met hart en ziel achter het concept SlowRunning en dragen dat ook echt uit. Heerlijk! Echt een aanrader.

Enkele SlowRunCoaches aan het woord

Marieke & Ingrid
SlowRun Teteringen

In April 2023 de cursus gevolgd! Nog meer enthousiast geworden over het concept. De cursus heeft een goed, leerzaam, zinnig programma . Afwisselend theoretisch en praktisch! Super goed verzorgd met materiaal en lekkere lunch! Ramona en Maartje zijn duidelijk in hun uitleg en weten hun enthousiasme heel goed over te brengen!

Enkele SlowRunCoaches aan het woord

Marleen Lesscher
SlowRun Almelo

SlowRunnen is een paar jaar geleden al op mijn pad gekomen. Ik zocht naar een vorm van hardlopen waarbij ik mijn eigen harde doelen kon en mocht loslaten. Niet lopen op tijd en je horloge. Geen prestatiedruk. SlowRunnen heeft mij dit gebracht. Lopen met een lach op je gezicht, ontspannen, samen met andere vrouwen.

Enkele SlowRunCoaches aan het woord

Karen Roelands
SlowRunKaRen

SlowRun was al vaker voorbij gekomen en het concept sprak me aan, ik besloot daarom de 10-weekse cursus te volgen.
Dit heeft mij geholpen om weer lekker te kunnen sporten. Langzaamaan bouwde ik weer conditie en kracht op. En ik leerde anders lopen.
Niet meer gedreven door doelen zoals afstand of tijd, maar ik leerde echt genieten van het buiten in beweging zijn.
Ik besloot daarom om zelf de opleiding tot SlowRuncoach te volgen.
Maartje en Ramonda maken er een feestje van. En de lunches…..verrukkelijk!!
Nu geef ik zelf met veel plezier SlowRunlessen!

bottom of page